• 11 maart 2020

Eerste nieuwsbrief

Eerste nieuwsbrief

Eerste nieuwsbrief 500 187 Circus Nevermind

Hoi Allemaal,

 

Om iedereen up to date te houden, zonder onnodige informatie hebben we op de website, een kopje gemaakt met de nieuwsbrief.

In de nieuwsbrief vind je informatie over grote voorstellingen, dagen dat er geen circus is door vakanties en evenementen, die we zo nu en dan organiseren. Handige informatie, zodat je weet wat er speelt.

Schrijf je daarom in op: www.circus-nevermind.nl/nieuwsbrieven

 

Zoals jullie misschien al hebben gehoord in “de wandelgangen” gaat er organisatorisch iets veranderen bij circus Nevermind.

De leiding wordt door circus Miloco uit Leiden van Stef overgenomen.

Circus Miloco is in 2002 door Minke Dreef en Jeroen van Ede opgezet.

Misschien merken jullie er niet veel van, maar hopelijk kunnen de twee circussen elkaar versterken door ervaring, kennis en goede docenten uit te wisselen. 

Voor kinderen, die vaker willen optreden en in de talentengroep zitten, proberen we een mooi podium te creëren, waarop ze kunnen stralen. Hierbij kun je denken aan een echt circus, zoals het kerstcircus of een optreden bij de première van een film. 

Om beter te worden in circus is er door circus Miloco een lessysteem ontwikkeld, waarbij je per onderdeel een steeds hoger niveau kunt bereiken. Hier zal circus Nevermind ook gebruik van mogen maken. 

Verder is er voor jullie als lid 5%korting geregeld bij  www.circus-expert.nl 

De kortingscode vraag aan je docent.