• 3 april 2020

Corona update

Corona update

Corona update 500 187 Circus Nevermind

Beste leden,

Helaas zijn wij genoodzaakt om de deuren van het circus tot op zijn vroegst 4 mei dicht te houden. Hoe het daarna zal verlopen is nog onzeker. Wij zullen jullie via de nieuwsbrief, Facebook en onze website op de hoogte houden.

Wij vinden het erg jammer en we missen het om samen te trainen. Om onze leden toch actief met het circus bezig te kunnen laten zijn, hebben we in samenwerking met circus Miloco uit Leiden op hun website een pagina ingericht met video’s van circustrucs die je thuis kunt oefenen. Er is zelfs een challenge waar je zelf aan mee kunt doen en een leuk prijsje mee kunt winnen. Neem een kijkje op http://www.circusmiloco.com/circus-thuis/ voor de video’s.

Elke dag posten we een nieuwe oefening of uitdaging die je kunt proberen. Je kunt de video’s bekijken op onze Facebook pagina, op ons Instagram account en via ons Youtube channel. De links naar deze accounts staan onderaan dit bericht. 

Wij vinden het leuk om ook van leerlingen thuis-oefenfilmpjes te ontvangen, zodat jullie ons kunnen laten zien waar je mee bezig bent. Daarnaast maak je ook gelijk kans op een gave circusprijs! 

Wij blijven onze lessen zo goed mogelijk geven via onze website en Facebook. We hopen dat dit een goede compensatie is. We gaan het laatste kwartaalbedrag halveren ter compensatie van de gemiste lessen. Wij hopen dat iedereen zich hierin kan vinden. Mocht dat niet zo zijn, neem dan even contact met ons op.

We hebben voor iedereen extra korting weten te regelen bij https://www.circus-expert.nl. Gebruik code circusthuis voor 10% korting (dit is een tijdelijke korting).

 

Wij wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid toe aankomende periode,

Hartelijke groet,

Team Circus Nevermind 

 

Facebook: https://www.facebook.com/circusnevermind

Instagram: https://www.instagram.com/circusnevermind/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsm4qrxTfYHUh2KLe9h9sQ