• 5 mei 2020

corona update

corona update

corona update 500 187 Circus Nevermind

Hoi allemaal,

 

We missen jullie allemaal heel erg. Gelukkig zien we steeds meer van jullie meedoen met onze filmpjes. Wij vinden het erg leuk om de filmpjes van jullie te ontvangen en te zien waar jullie mee bezig zijn! 

 

Wij willen jullie zoveel mogelijk ondersteunen met het oefenen en onderhouden van jullie circuskunsten en daarom hebben we ons materiaal beschikbaar gesteld voor jullie! Als je wat materiaal van het circus wilt lenen, mag je Quinten bellen of whatsappen voor een afspraak op 0634472690. 

 

De contributie is gehalveerd, omdat niet iedereen in de gelegenheid is gebruik te maken van de online filmpjes en het online lesmateriaal. Dit betekent wel dat we onze docenten ook maar voor 50% kunnen betalen. Het liefst zouden wij de docenten volledig uitbetalen, zelfs in deze moeilijke tijden. Mocht u dit ook graag zo zien, dan is er een mogelijkheid om een donatie te doen op rekeningnummer NL75INGB0009552491 t.n.v Stichting circus Nevermind met in de vermelding “donatie”. 

 

Onze partners van Circus Miloco geven online les via Zoom. Hieronder is een lijstje met de lessen die je live kunt volgen. Van tevoren is het handig om de instructievideo te bekijken, zodat je weet hoe je alles moet klaar zetten. 

 

  1. Zaterdag: 10:00-10:30 Diabolo-Les Jeroen 
  2. Zaterdag: 11:00-11:30 Jongleerles Jeroen
  3. Zaterdag: 12:00-12:20 Kracht en lenigheid Minke
  4. Maandag truc van de week: 17:00

 

Link naar instructievideo: https://youtu.be/PqcKVlZDMNU

Deze Zoom lessen zullen zij blijven geven totdat er weer les gegeven kan worden op zaterdagen. 

 

We zijn op dit moment druk bezig met het maken van plannen om buiten les te kunnen geven op een aangepaste manier. Hiervoor is toestemming nodig van de gemeente en helaas duurt dat even voordat dit goedgekeurd kan worden. Daarom kunnen we op dit moment nog niet zeggen of we dit kunnen doen en vanaf wanneer. We willen jullie wel laten weten dat we er mee bezig zijn. We laten jullie z.s.m. weten als wij hier duidelijkheid over hebben. 

 

We hopen jullie zo snel mogelijk weer les te kunnen geven en we laten het weten wanneer het zover is! 

 

Groetjes, 

Team Circus Nevermind