• 7 juni 2020

Update juni

Update juni

Update juni 960 720 Circus Nevermind

Hoi allemaal,

We zijn weer van start gegaan! En wat was weer fijn om jullie allemaal te zien. Natuurlijk moesten we allemaal een beetje wennen. We zijn ineens buiten, er zijn minder spullen, we hebben hooikoorts, moeten handenwassen en kunnen de juf of meester niet knuffelen en high-fiven. Maar gelukkig mogen we wel weer naar circus en alle circusvrienden en vriendinnen zijn er ook bij. We vinden het geweldig om te zien dat alle lessen bijna compleet zijn!

 

Voorbereiding voor de lessen

De dag voor jouw eigen les stuurt jouw juf of meester een Whatsappbericht met daarin de informatie over jouw les. Wat moet je meenemen? Gaat de les door (in verband met de weersverwachting)? De juffen en meesters maken iedere week een andere les, met weer andere circusspullen. Zo hopen we dat er altijd voor iedereen een gaaf onderdeel is.

 

Langere lessen

Omdat we gemerkt hebben dat 45 minuten zo voorbijvliegen, hebben we besloten om de lessen te verlengen naar een uur. De nieuwe lestijd zal in de Whatsappgroep worden gedeeld. Zit je nog niet in de Whatsappgroep? Kijk dan nog even in de vorige nieuwsbrief, daar vind je de link naar je eigen groep.

 

Kleutercircus

De laatste twee weken (de weken van 24 juni en 1 juli) van onze lessen willen wij onze kleuters weer van harte uitnodigen om mee te komen doen met het circus. Papa, mama of verzorger doen dan ook mee met de circusles om hun kind te ondersteunen. Zo houden we alles coronaproof. En als bijkomend voordeel mogen zij ook eens ervaren wat erbij komt kijken om een echte circusartiest te zijn!

De docent van jullie les neemt contact op over hoe, wat en wanneer.

 

Einde schooljaar

De laatste les van dit schooljaar valt op zaterdag 4 juli 2020. Naar alle waarschijnlijkheid is de eerste les na de zomer op 7 september 2020. Alle lessen zijn buiten tot Circus Nevermind te horen heeft gekregen dat we weer in de zaal mogen trainen. We gaan er vanuit dat de lessen in ieder geval tot de zomervakantie buiten zullen zijn. Wij werken nauw samen met het CKC om de lessen vorm te geven, zowel buiten als hopelijk straks weer binnen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van veranderingen in ons lesbeleid.

 

Voorstellingsdag

De eindvoorstelling gaat dit jaar helaas niet door, we mogen geen publiek ontvangen en we hebben geen tijd gehad om te oefenen voor een spetterende eindshow. We vinden het heel jammer en we hopen in het nieuwe schooljaar er wel weer een groot feest van te kunnen maken.

 

Doe mee met de Circus Nevermind Wedstrijd!

Tijdens de circusstop hebben de juffen en meesters iedere dag een filmpje met een circusuitdaging geplaatst op Facebook, Instagram en Youtube.  Zo doe je mee: Maak een foto of video waarbij jij een van de trucs doet. Stuur de foto of video op naar je circusdocent, of plaats hem in een reactie onder het betreffende filmpje op Facebook. Iedere inzending is een nieuwe kans. Dus hoe meer trucs je probeert, hoe groter je kans wordt op het winnen van een gave circusprijs! Wat die prijs is, houden we nog even geheim…


Meedoen kan tot zaterdag 26 juni 2020. Op zondag 27 juni worden de winnaars bekend gemaakt!

https://www.facebook.com/circusnevermind/

https://www.instagram.com/circusnevermind/

https://www.youtube.com/playlist?list=PLezNw_gnss__qqODlHelav4ofZml0a8uu

 

Tot slot: een hulpvraag

Ook Circus Nevermind gaat door zwaar weer in deze tijd. Om onze leden tegemoet te komen, jullie thuissituaties te ondersteunen en jullie te bedanken voor alle steun in deze tijd, hebben wij de contributie van het laatste kwartaal van dit schooljaar gehalveerd.

Circus Nevermind is een Stichting zonder winstoogmerk. En we vinden het belangrijk dat onze lessen toegankelijk zijn voor alle kinderen. Maar ook wij zijn door de Coronatijd overvallen. Wij willen onze docenten steunen en we willen de lessen volgend schooljaar weer stevig kunnen beginnen. Mocht u of uw bedrijf minder financiële stress hebben ervaren door de afgelopen periode en kunt u iets missen? Circus Nevermind kan uw donatie ontzettend goed gebruiken.

U kunt uw vrijwillige bijdrage onder vermelding van “Donatie” overmaken naar:

NL75 INGB 0009 5524 91 t.a.v Stichting Circus Never Mind

Alvast bedankt!

Groetjes van alle juffen en meesters van Circus Nevermind