• 26 augustus 2020

Nieuw schooljaar

Nieuw schooljaar

Nieuw schooljaar 150 150 Circus Nevermind

Hallo allemaal. 

Wij hopen dat jullie een fijne zomervakantie hebben gehad. 

We gaan weer bijna beginnen met de circuslessen. We zullen dat weer binnen op onze vertrouwde plek, in het CKC gaan doen. We vinden het fijn dat we vanaf nu weer in alle onderdelen kunnen lesgeven. 

 

De lessen

De  eerste lessen gaan vanaf maandag 31 augustus weer van start. Alle lesdagen en tijden zullen weer zijn zoals ze waren voor de corona-tijd. Hieronder staat de link naar het lesoverzicht zodat u het kunt bekijken:

https://circusnevermind.nl/circusles/

*Let op: Zaterdag 5 september is het opendag bij CKC, daarom starten de zaterdag lessen 1 week later

De afspraken Ivm corona 

  • Blijf thuis als je verkouden of ziek bent of als iemand in je familie ziek is. 
  • Bij binnenkomst desinfecteer je je handen. 
  • De leraar haalt de hele groep op vanaf de buitendeur. Dus als je vroeg komt, moet je daar wachten. Mocht je een keer te laat komen, dan mag alleen het kind doorlopen. 
  • De kinderen worden na de les ook weer door de docent naar de buitendeur gebracht. 
  • Zorg dat je al omgekleed bent (alleen jas ophangen of schoenen wisselen e.d. is toegestaan ) 
  • Ouders mogen helaas niet binnenkomen bij CKC. Met uitzondering in overleg, denk hierbij aan het kijken tijdens een proefles of andere bijzondere omstandigheden. Dan kan er met de docent gekeken worden naar mogelijkheden. 

 

WhatsApp groep

Toen wij de lessen buiten gaven zijn we een WhatsApp groep gestart om sneller met jullie te kunnen communiceren mocht het slecht weer zijn. Wij willen ook nu we weer binnen lesgeven deze WhatsApp groep blijven gebruiken. Hier komen enkel vanaf onze kant informatieve berichten in. Mocht je er nog geen gebruik van maken en dit wel willen voeg jezelf dan toe door op de link hieronder te drukken:

 

Voeg alleen de groep van uw kind toe via onderstaande link:

Maandag balansles:
https://chat.whatsapp.com/LTEarwXKg6CKJicJ4loK0v

Dinsdaggroep 6-9 jaar:
https://chat.whatsapp.com/F1xvsYdWkn010rCOZflNAm 

Dinsdaggroep 9-12 jaar:
https://chat.whatsapp.com/JVGrOcrgt6X0kg6KZScm5F 

Dinsdag podiumgroep:
https://chat.whatsapp.com/EQ49LwDVUZSLZrDjVRyu95 

Woensdag 6-9 jaar:
https://chat.whatsapp.com/Ll9nL7xpF2T0cUPUZhvFFT 

Woensdag 9-12 jaar:
https://chat.whatsapp.com/IHzfhskquMI7UUY0qFVjy1 

Woensdag 12-18 jaar:
https://chat.whatsapp.com/Fgt5hiuGYI99g0DXr50lfH 

Donderdag luchtwerk:
https://chat.whatsapp.com/INo1D0kVV2eC0wBIQXT7UN

Vrijdag acro:
https://chat.whatsapp.com/KPR1YqGpe559UPZWr51d16

Zaterdag 6-9 jaar:
https://chat.whatsapp.com/Iir81p34vvsI68CblC1SCS 

Zaterdag 9-12 jaar:
https://chat.whatsapp.com/LLVA9oWV8xXKTSBacnv3CA

 

 

Bericht van Laura

Lieve leerlingen en ouders,

Ik ga afscheid van jullie nemen. 

Bijna 18 jaar geleden, (ik was toen 11 jaar oud), richtte mijn vader (Stef) Circus Nevermind op. Hier ging ik direct als zowel leerling als assistent aan de slag. Het circus startte met een groepje van 12 leerlingen en groeide (onbedoeld) uit tot een circus met meer dan 120 leerlingen.

Als kind ontdekte ik al dat ik het werken met kinderen, of ze nou groot, klein, met een reguliere ontwikkeling of een speciale behoefte, allemaal prachtig vond. Circus is voor mij een ongelooflijk mooi middel gebleken om maatwerk te kunnen bieden aan zoveel verschillende kinderen. Nog voor mijn achttiende verjaardag draaide ik zelfstandig meerdere groepen, waaronder de voorstellingsgroep. Dat was een sprong in het diepe!

In de hierop volgende jaren heb ik met ontzettend veel plezier lessen gegeven aan alle groepen van ons circus. Maar ook bij collega circussen, wijkprojecten en in het onderwijs. 
De voorstellingen maken, waarin ik een speciaal plekje zocht voor elke leerling was een van mijn mooiste uitdagingen.

Een aantal jaar heeft het circus gedraaid met een heel klein team, hierin heb ik tot vorig jaar de circuskar getrokken. De organisatorische kant heb ik met veel liefde opgepakt, maar hierdoor kwam mijn passie voor het werken met groepen kinderen steeds meer op de achtergrond te staan.

In de afgelopen 4 jaar ben ik dan ook druk bezig geweest met het aanvullen van het team. Met de komst van Saskia, Quinten en Kelly, waren we weer compleet en zijn we op zoek gegaan naar nieuwe leidinggevenden. Deze hebben we veel dichterbij gevonden dan verwacht: onze lieve collega’s van Circus Miloco uit Leiden: Minke en Jeroen. Afgelopen jaar hebben we op de achtergrond samengewerkt, om nu een volledige samenwerking aan te gaan. Zij nemen de organisatorische kant bij Circus Nevermind over. En dit bevalt ons ontzettend goed.

Nu, vol vertrouwen in de toekomst van het circus, heb ik mijn laatste lessen overgedragen aan Quinten en kan ik het circus los gaan laten. Met heel veel dankbaarheid en ontzettend mooie herinneringen kijk ik terug naar deze bijzondere start van mijn volwassen leven. Ik heb mee mogen groeien met al jullie geweldige kinderen.

Het is voor mij tijd om mijn passie voor kinderen in een nieuwe uitdaging vorm te geven.
Ik werk dan ook sinds een jaar op de vrije school en coördineer hier het werken met hoogbegaafde leerlingen en ben ik regelmatig voor de klas te vinden.
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor deze ontzettend mooie tijd samen. Geniet van jullie geweldige kinderen en van al het moois wat ze kunnen beleven bij het circus.

En lieve collega’s, zet em op!

Liefs, Laura