• 2 december 2020

Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December 1024 384 Circus Nevermind

Hallo allemaal,
Het is weer tijd voor een nieuwsbrief om jullie op de hoogte te stellen van waar we zoal mee bezig zijn.

Mini Kerstshowtje via WhatsApp

De docenten proberen jullie de afgelopen tijd, via filmpjes en foto’s zo veel mogelijk op de hoogte te houden van de inhoud van de lessen. Nu het kijken helaas nog niet mogelijk is met Kerst, zal er een mini kerstshowtje gefilmd gaan worden die we zullen delen in de whatsappgroep . Wij hopen dat jullie dit leuk vinden. Het filmpje is voor eigen gebruik en mag zonder toestemming niet elders gedeeld worden op internet.

Kerstvakantie

De kerstvakantie is van zaterdag 21 december tot en met zondag 3 januari.
In deze periode zullen er geen lessen zijn en hopen wij dat iedereen geniet van een heerlijke vakantie.

Zwangerschapsverlof Saskia

Zoals jullie waarschijnlijk al weten is Saskia zwanger van haar tweede kindje. De baby wordt eind februari verwacht. Saskia zal na de kerstvakantie met zwangerschapsverlof gaan. Haar lessen op dinsdagen zullen tijdelijk worden overgenomen door Quinten, alle lessen op woensdagen door Jori en de lessen op vrijdag door Kian.

Even voorstellen

Quinten en Kian zijn beide al lange tijd werkzaam als leraar bij circus Nevermind. De meeste van jullie zullen ze ongetwijfeld kennen of wel eens gezien hebben. Ze hebben er beide veel zin in om de komende tijd meer groepen les te geven. Jori heeft 11 jaar bij circus Nevermind gewerkt als jeugdcircusdocent, combinatiefunctionaris en projectleider. Zes jaar geleden is hij gestopt bij circus Nevermind. Hij is als fulltime entertainer verder gegaan en heeft daarmee een succesvol bedrijf: “Jovel entertainment” weten op te bouwen. We vinden het leuk dat hij zich de aankomende tijd weer wil inzetten voor circus Nevermind.

Korting op circusspullen

Bij circus-expert hebben we een kortingscode voor onze leden geregeld. Deze code geeft je tussen 5-10 procent korting. Gebruik de code “kortingnevermind’’ in de winkelmand.

Kijk tip

Codarts is de circus hbo opleiding in Rotterdam. Ze hebben de Codarts Christmas Calendar gemaakt. Van 1 t/m 24 december iedere dag een leuke video. Circus inspiratie en een inkijkje in de hogeschool. Vandaag deel 1: https://youtu.be/WS6-FhWOAco

Circus groet,
Team Nevermind