• 15 december 2020

Lockdown

Lockdown

Lockdown 1024 384 Circus Nevermind

Hallo allemaal,
Helaas begint vanwege de lockdown de kerstvakantie voor circus Nevermind wat eerder dan gehoopt. De lessen zullen op zijn vroegst pas weer vanaf 19 januari van start gaan. Wij vinden het heel jammer van de lessen die niet door kunnen gaan, maar ook zeker voor de kinderen die nu niet hun showtje kunnen laten zien. Natuurlijk zullen we dit op een later moment alsnog gaan doen.

Wij zouden het heel erg waarderen als u circus Nevermind wilt ondersteunen door de contributie door te laten lopen. Mocht u dit niet kunnen of willen, neem dan even contact met ons op door te mailen naar: ledenadministratie@circusnevermind.nl

Wij houden u middels de nieuwsbrief en de whatsappgroepen op de hoogte.

Ondanks alles wensen wij u alvast fijne feestdagen en zien we jullie graag weer in het nieuwe jaar.

Circus groet,
Team Nevermind