• 13 januari 2021

verlengde lockdown

verlengde lockdown

verlengde lockdown 1024 384 Circus Nevermind

Hallo allemaal,
Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, wordt de lockdown verlengd tot minimaal 9 februari. Dit geldt ook voor het CKC en andere binnensport locaties. Wij mogen dus geen gebruik maken van de zaal en kunnen ook geen andere zaal huren. Circus is eigenlijk geen buitensport en helaas is het nu ook nog te vroeg in het jaar (te koud, te nat, te glad en qua weer te onvoorspelbaar) om als alternatief toch buitenlessen aan te bieden, zoals wij vorig jaar hebben gedaan. Daarom zullen de lessen tot nader bericht helaas niet doorgaan.

Contributie
Wij zouden het heel erg waarderen als u Circus Nevermind wilt blijven ondersteunen door de contributie door te laten lopen. Mocht u dit niet kunnen of willen, neem dan even contact met ons op door te mailen naar ledenadministratie@circusnevermind.nl. Wij hebben begrip voor ieder zijn eigen keuze hierin.

Bedankt!
Wij willen iedereen die Circus Nevermind tot nu toe is blijven steunen hartelijk bedanken. Hierdoor staat Circus Nevermind nu nog redelijk sterk en lijkt het erop dat wij zonder problemen kunnen doorstarten zodra we weer mogen. Op een later moment zullen wij voor de kinderen extra circusactiviteiten organiseren om jullie te bedanken.

Online lessen
We vinden het erg jammer dat we nu geen lessen kunnen geven. Daarom hebben wij in samenwerking met Circus Miloco een pagina op hun website ingericht met oefenfilmpjes voor thuis. Hier kun je ook het niveausysteem van diabolo, jongleren, acrobatiek en eenwielfietsen terugvinden. Ook zijn er knutseltips voor thuis, zoals het maken van jongleerballen of poi’s. Neem vooral een kijkje op die pagina. We hopen dat jullie dit leuk vinden! https://www.circusmiloco.com/circus-thuis/

Dagelijkse uitdagingen
Tijdens de vorige lockdown heeft het team van Circus Nevermind dagelijks een uitdaging gefilmd voor thuis. Deze zijn natuurlijk ook hartstikke leuk om te doen!

We hopen elkaar na 9 februari weer snel te zien!

Circus groeten,
Team Circus Nevermind