• 23 april 2021

Extra circusactiviteit en het nieuwe bestuur stelt zich voor

Extra circusactiviteit en het nieuwe bestuur stelt zich voor

Extra circusactiviteit en het nieuwe bestuur stelt zich voor 500 187 Circus Nevermind

Hallo allemaal,

Circus Nevermind en circus Miloco gaan samen een leuke circusactiviteit organiseren om iets terug te doen voor alle leden die vanwege de lockdown lessen hebben moeten missen. Dit is ook voor de ouders bedoeld als een klein “bedankje” voor het doorbetalen van de contributie. Deze circusactiviteit zal op 8 mei zijn in de circustent van circus Miloco in Leiden. Als je op de link hieronder klikt kun je alle informatie over deze activiteit lezen:

Klik hier voor de info over de circusactiviteit (pdf)

De lessen zijn weer – buiten – begonnen, en zo zou je bijna over het hoofd zien dat er nogal wat wijzigingen hebben plaatsgevonden in het bestuur van Nevermind. Achter de schermen waren ze al aan de slag voor onze circusschool, maar sinds dit voorjaar is het officiëel: het bestuur van Nevermind wordt nu gevormd door Minke en Jeroen, die ook in Leiden al actief zijn bij circusschool Miloco. De raad van toezicht wordt gevormd door Laura Garonne, Cindy van Rijn en Dolf Siebert.  

Het was nogal wat geregel, maar het is voor elkaar, en nu kijken we vooruit!
De samenwerking en de wisselwerking met Miloco biedt natuurlijk tal van leuke mogelijkheden en ook voor Nevermind zelf kijken we vooruit: hoe kunnen we het nóg leuker maken? 

Even een voorstelrondje! 

Bestuur

Minke Dreef
Ik heb 19 jaar geleden samen met Jeroen van Ede circus Miloco in Leiden opgericht. In het circus heb ik verschillende onderdelen lesgegeven, maar de laatste jaren geef ik vooral aerial silk, theateroefeningen en koorddansen. Naast het lesgeven regel en organiseer ik samen met Jeroen alles rondom het circus. Jeroen en ik vormen samen met de raad van toezicht, het nieuwe  bestuur van Never mind en zullen alle taken gaan vervullen die daarbij horen. Ook nemen wij de taken van de dagelijkse leiding van circus Never mind op ons. Wij vinden het heel erg leuk om met zo’n enthousiast lerarenteam en een gemotiveerde raad van toezicht te mogen samenwerken. 

Jeroen van Ede
Sinds mijn 14e ben ik begonnen met jongleren en diabolo. Ik ging al snel optreden op straat en werd steeds vaker gevraagd voor verschillende optredens. Nadat Minke en ik zo veel plezier beleefde met lesgeven aan kinderen bij een reeks workshops, zijn we ons eigen jeugdcircus gestart 19 jaar geleden. Toen we te horen kregen dat circus Nevermind geen mensen kon vinden om de leiding te dragen, hoopte we dat we elkaar konden versterken. We helpen elkaar nu al een tijd over en weer. En we hebben het vertrouwen dat we elkaar steeds meer gaan versterken.

De raad van toezicht

Dolf Siebert
Sinds een jaar of twee zit onze zoon Bram (bijna 10) op circusles. Sindsdien rijdt hij in onze buurt rond op een eenwieler. De balansles is dan ook zijn favoriete les. Ik kom graag kijken aan het eind van de les, om de kinderen bezig te zien en te kletsen met de andere ouders.

Toen ik gevraagd werd voor de Raad van Toezicht heb ik meteen ja gezegd. De circusschool is belangrijk voor veel kinderen, en ik ben blij dat het nieuwe bestuur zorgt dat de continuïteit gewaarborgd is. En ik ben blij dat we daar met de raad van toezicht een klein steentje aan bij kunnen dragen. 

Cindy van Rijn
Al sinds 2009 kom ik als moeder bij het circus. Stan mijn jongste zoon (bijna 15) zit nog steeds op les en assisteert ook graag. 

Toen ik gevraagd werd om in de raad van toezicht zitting te nemen, hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik draag het circus een warm hart toe en ik hoop dat de kinderen in Zoetermeer nog lang van deze lessen mogen blijven genieten.

Laura Garone
Ongeveer 4 jaar geleden zag mijn zoon Enzo (11) een optreden van Circus Nevermind. Hij was meteen verkocht, en ik ook. Naast de ‘gewone’ lessen, doet hij ook mee met de specialisatie balans. Het zijn niet alleen de leuke lessen die maken dat we graag bij Never mind zijn. Het is de hele sfeer, de leraren, de kinderen en de ouders die het zo’n leuke club maken. 

Ik ben heel blij dat Minke en Jeroen het bestuur hebben willen overnemen. Ze werken hard om de organisatie goed en gezond te houden. Ik draag daarom als lid van de raad van toezicht graag een beetje bij aan het voortbestaan van Circus Nevermind.