• 27 juni 2021

Nieuwsbrief eind juni 2021

Nieuwsbrief eind juni 2021

Nieuwsbrief eind juni 2021 500 187 Circus Nevermind

Hallo allemaal,
We naderen het einde van dit seizoen. Wat was het een raar jaar. Gelukkig konden we toch nog even de zaal in en zijn er nu ook maatregelen genomen om de temperatuur in de zaal te verbeteren. We hopen dat we na de zomer weer altijd zo les kunnen geven als jullie van ons gewend zijn. Laten we het hopen! 

Niveausysteem
Bij circus Nevermind zijn we bezig om te kijken hoe we de kinderen nog meer kunnen uitdagen. Sinds kort zijn meerdere leraren begonnen met het inzetten van tablets waarop van alle onderdelen een niveau systeem staat dat de kinderen kunnen volgen om op een hoger niveau uit te komen. De leraren kunnen door dit niveausysteem meer trucs laten zien en de kinderen kunnen hierdoor ook soms zelfstandig alvast de volgende truc zien als de leraar nog even bij iemand anders is. 

Ben je benieuwd naar wat voorbeelden? Hieronder de link naar het niveau systeem van diabolo: https://youtu.be/PyMKmADwEV8

Contributie
Circus Nevermind heeft al jaren dezelfde contributie, helaas gaan ook onze kosten omhoog en zijn wij genoodzaakt om vanaf na de zomer de contributie te verhogen naar €220 per jaar. Per kwartaal zal er dus €5 euro extra worden afgeschreven. 

Femke
Op 9 maart is Femke geboren, de dochter van Saskia en Patrick en zusje van Marit. Het gaat heel goed met Femke en het hele gezin. Saskia haar verlof zit er alweer op en is weer met veel zin begonnen aan alle lessen. Op woensdag blijft Jori tot de zomer de 9-12 en 12+ groepen lesgeven zodat Saskia – als het nodig is – naar huis kan om te voeden. Femke heeft namelijk al een sterke eigen wil en vindt de fles nog niet zo leuk. Na de zomervakantie is het de bedoeling dat Saskia al haar lessen weer zelf geeft. 

Vakantie
De zomervakantie is van 11 juli t/m 29 augustus 2021. We hopen dat iedereen een leuke zomervakantie zal hebben en we zien jullie allemaal graag weer in het nieuwe seizoen! 

Groetjes,
Team Nevermind