• 5 november 2021

Nieuwsbrief 5 november 2021

Nieuwsbrief 5 november 2021

Nieuwsbrief 5 november 2021 1024 768 Circus Nevermind

Hallo allemaal,
In 2022 bestaat circus Nevermind 20 jaar. Dit willen wij natuurlijk vieren. Circus Miloco, waar circus Nevermind mee samenwerkt, bestaat in 2022 toevallig ook 20 jaar! Het lijkt ons leuk om dit samen te vieren! 

Tips voor geschikte locatie circustent
Onze wens is om de circustent van circus Miloco ergens tussen Leiden en Zoetermeer in op te zetten om daar ruim een week allerlei leuke activiteiten in te kunnen organiseren. We zijn op zoek naar een geschikte locatie. Het moet een terrein zijn dat afgesloten kan worden. Mocht je een goede tip hebben, neem dan even contact op door een mailtje te sturen naar info@circusnevermind.nl
Alvast bedankt voor het meedenken! 

Fotoshoot
Afgelopen zaterdag heeft circus Nevermind een fotoshoot georganiseerd. Uit een paar lesgroepen waren kinderen uitgenodigd om leuke foto’s te maken die we kunnen gebruiken als online promotiemateriaal zodat ons leuke circus meer zichtbaar zal worden. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor deze leuke nieuwe content! 

Schoolprojecten
De schoolprojecten zijn weer in volle gang bezig. Het is leuk dat we al veel leerlingen van circus Nevermind zijn tegengekomen op hun school. Lijkt het je leuk als circus Nevermind bij de school van jouw kind langskomt om circusles te geven, tip dan even de schoolleiding of de gymdocent dat dit mogelijk is! Voor meer info kunnen ze mailen naar info@circusnevermind.nl 

Kinderfeestjes
Wisten jullie dat je bij circus Nevermind ook jouw verjaardagsfeestje kunt vieren?
En als je lid bent krijg je ook nog eens €25 korting! Neem eens kijkje op onze site voor meer info:
https://circusnevermind.nl/kinderfeestjes/

T-shirts
De nieuwe Nevermind T-shirts zijn weer in alle maten op voorraad. Ze kosten €12,50. Om er een te kopen stuur je een appje naar de leraar om de maat door te geven. Ze sturen je een betaalverzoek terug.

Coronamaatregelen
Klik op de link en lees hier de nieuwe coronamaatregelen die gelden binnen het CKC:
https://ckc-zoetermeer.nl/corona/
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen gaan er vanaf aanstaande zaterdag in het CKC ook wat andere regels gelden met betrekking tot het brengen en halen van de kinderen.
Zoals beschreven in de coronamaatregelen die gelden bij het CKC mag iedereen zijn of haar kind naar de les komen brengen (met geldig coronatoegangsbewijs aan de voordeur zonder mondkapje, zonder toegangsbewijsbewijs met mondkapje)
Het is helaas niet meer de bedoeling dat ouders de laatste 5 minuten van de les komen kijken.
Bij vragen, stel ze gerust in een privéberichtje aan de leraar van uw kind! 

Vrijwilliger gezocht voor fondsenwerving
Wij zijn benieuwd of er iemand uit ons netwerk verstand heeft van fondsenwerving of zich daar in zou willen verdiepen om ons hiermee te helpen.
Mocht jij dat zijn of iemand kennen die ons hiermee wil helpen, stuur dan even een mailtje naar info@circusnevermind.nl 

Circusgroet!

Team Nevermind