• 29 augustus 2022

nieuwsbrief september 2022

nieuwsbrief september 2022

nieuwsbrief september 2022 1024 683 Circus Nevermind

Hallo allemaal,
Wij hopen dat iedereen een heerlijke zomer heeft gehad. We zijn weer van start gegaan en we hebben er veel zin in, hopelijk jullie ook!

Docenten
We hebben een aantal wijzigingen in het docententeam van circus Nevermind. Zoals de meesten inmiddels wel weten, gaat Kian helaas stoppen met lesgeven. Kelly zal zijn lessen bij de optreedgroep overnemen (samen met Quinten) en zij zal zich vooral richten op het luchtwerkgedeelte. Kyra neemt de acrobatieklessen over van Kian en ze zal deze om de week gaan geven met Saskia.

Zie hieronder een bericht van Kian:
“Beste allemaal,
Helaas ga ik stoppen met lesgeven. De afgelopen 12 jaar heb ik veel lessen gevolgd, geassisteerd en gegeven. Terugkijkend op een super mooie, leuke en leerzame periode, bedank ik graag iedereen die betrokken is geweest.  In de afgelopen zomer ben ik geslaagd voor mijn opleiding en heb ik een aansluitende baan gevonden. Voor nu gaat mijn focus naar deze nieuwe uitdaging. Dit sluit zeker niet uit dat ik af en toe nog langs kom. 😁
Groetjes, Kian🎪”

Bedankt Kian voor al je inzet! We zullen je missen, maar we zien je vast nog wel eens verschijnen ;). Succes met je nieuwe baan!

Maak kennis met Kyra:
“Hoi allemaal!
Vanaf dat ik 8 jaar oud was, zit ik al bij circus Nevermind en wat heb ik een leuke tijd gehad tot nu toe. Lessen volgen, nieuwe trucs leren, lessen assisteren, optredens geven en vooral heel veel gezelligheid, dat is circus voor mij. Tijdens mijn tijd bij Nevermind ben ik er achter gekomen dat ik ringtrapeze, acrobatiek en koord lopen het allerleukste vind om te doen binnen het circus en hier ben ik dan ook heel veel voor gaan trainen. Na 11 jaar bij circus Nevermind te horen, ben ik heel trots dat ik nu de acrobatiekles om de week mag gaan geven!”

Specialisatie balans of acrobatiek
Ben je 8 jaar of ouder en zit je nog niet bij de specialisaties van acrobatiek of balans? Misschien zijn de kennismakingslessen dan wel een goed idee!
Voor  €20 kun je 4 lessen op proef meedraaien. De balanslessen beginnen maandag 5 september en de acrobatieklessen beginnen vrijdag 9 september. Aan deze proefles-actie kun je deelnemen tot aan de herfstvakantie. Mocht je het leuk vinden, dan kun je ervoor kiezen om na de herfstvakantie je in te schrijven voor deze les. Wil je meedoen aan de proeflessen voor acrobatiek? Stuur dan een berichtje naar juf Saskia en als je wilt meedoen aan de balanslessen stuur dan een berichtje naar meester Quinten.

Grote clubactie
Dit jaar gaat circus Nevermind meedoen aan de grote clubactie. De actie gaat officieel 24 september van start. Al eerder zullen de kinderen de boekjes van de grote clubactie mee naar huis krijgen. Alle kinderen die het leuk vinden (en die dat mogen van hun ouders) kunnen meedoen. Het doel is om geld in te zamelen voor nieuwe spullen, zoals: 12 inch eenwielers (kleine eenwielers), rola bola planken en/ of een kleine loopbal. We hopen dat iedereen die meedoet z’n best doet om zoveel mogelijk loten te verkopen.
Voor de 3 kinderen die de meeste loten verkopen, hebben wij een waardebon van €30 te besteden aan circusmateriaal bij de webshop van Circus Expert.

Spreekbeurtkoffer
Wisten jullie dat wij ook een spreekbeurtkoffer hebben? Zo kan je in de klas laten zien wat voor trucjes je allemaal leert! Dus zoek je nog een onderwerp voor je spreekbeurt dit nieuwe schooljaar? Zoek niet verder en houd je spreekbeurt over het Circus!

Nieuwe spullen
Voor de vakantie hebben we veel donaties mogen ontvangen voor de shows in de circustent. Van dit bedrag hebben we onder andere twee grote rolmatten gekocht en een nieuwe aerial hoop.We hebben natuurlijk niet alleen maar nieuwe spullen gekocht. We hebben ook geld besteed aan onderhoud en reparaties van de oude materialen. Alle docenten hebben met hulp van een paar ouders alle bestaande materialen helemaal opgeknapt. De loopballen zijn geschuurd en gelakt, alle hoepels en trapezes zijn opnieuw getapet, alle diabolo touwtjes zijn vervangen, alle eenwielers zijn nagekeken en aangedraaid waar nodig, de loopbal/ eenwielplank is gemaakt en er is een nieuwe eenwielfiets brug gemaakt! Iedereen heel erg bedankt voor de hulp, daar zijn we heel blij mee!

Artiesten t-shirts
Alle maten t-shirts voor de artiesten zijn weer op voorraad! Voor 12,50 kun je een shirt in jouw maat kopen. Laat even in de les weten als je er een wil.