Wij organiseren ook

Evenementen

Zowel op locatie als bij ons in het CKC

Bij onze evenementen

1

Werken we aan je

Zelfvertrouwen

2

Ontdek je jouw

Talenten

3

En heb je heel

Veel plezier!

Over onze

Circus-speelplaats

Geschikt als: zomerfeest activiteit, winkelcentrum, feestmarkt, festivals.

Bij zeer diverse buiten evenementen zetten wij al jaren onze Circus – speelplaats neer. Hier kunnen kinderen (en volwassenen) onder begeleiding van onze ervaren circusdocenten kennismaken met verschillende circuskunsten. De circusdocenten bieden alle deelnemers uitdagende trucs en letten natuurlijk de veiligheid.

IN HET KORT

  • Kinderen (en volwassenen!) kunnen in- en uitlopen in deze circusactiviteit.
  • Dus goed in te zetten bij wisselende bezoekers.
  • Grote groepen kunnen tegelijkertijd aan de slag.
  • Is geschikt voor alle leeftijden!

Onze Circus-speelplaats is bijvoorbeeld in te zetten op: Het schoolplein, tijdens buurtfeesten, in winkelcentra, tijdens grote en kleine evenementen en open dagen.

Ook wordt deze speelplaats vaak gecombineerd met een voorstelling of losse acts door onze eigen artiesten.

PRIJS
595 euro – 2,5 uur speelplaats
695 euro – 4 uur speelplaats
95 euro – per extra uur

Genoemde prijzen zijn inclusief ons circusmateriaal, twee docenten, circus kleed en geluidsinstallatie.

Binnen Zoetermeer rekenen wij geen reiskosten
Reiskosten buiten Zoetermeer zijn 15 euro. (Deze prijs is gebaseerd op het gebied tussen : Rotterdam, Den Haag, Leiden en Woerden. Voor andere regio’s doen wij een specifiekere berekening.)

Omdat wij circus activiteiten bieden aan kinderen en jongeren onder de 21 jaar zijn wij BTW-vrijgesteld!

Over onze

Circus workshop

Geschikt als: Gymlessen, CKV lessen, groepsvormingsdagen, team – uitjes en sociale buurtactiviteiten.

Met een klas (of groep) gaan we aan het werk met de verschillende of met een specifieke circusdiscipline, dit kan bij jullie op school óf op onze locatie. De groep wordt begeleid door een van onze circusdocenten.

Ook is het mogelijk om ons te richten op een specifiek thema, bijvoorbeeld: samenwerken, vertrouwen hebben in jezelf en de ander, lef hebben, omgaan met grenzen of leren presenteren.

Over onze

Circusdag

Geschikt als: Feestdag, sportdag of schoolreis!

De hele school is de hele dag in feeststemming tijdens de Circusdag van Circus Nevermind. Alle kinderen ontdekken hun talenten in de spoedcursus en worden in één dag opgeleid tot een echt Circusartiest! Met hun ontdekte talent stralen alle kinderen aan het einde van de dag in een super gave en energieke voorstelling. Deze wordt opgevoerd voor jullie eigen publiek.

Dus juffen en meesters, papa’s en mama’s, broer en zus, opa en oma, buurman en buurvrouw, Hooggeëerd publiek: houdt u stevig vast en geef een mega hard applaus aan de circusartiesten van uw school!

PROGRAMMA
De leerlingen zijn de héle dag actief bezig met circus. In de ochtend zijn de leerlingen op het oefencircuit voor hun spoedcursus Circus, in de middag leren de kinderen acts maken en gaan ze aan de slag met hun eigen circusact. Aan het van de dag staat er een spetterend optreden klaar voor het publiek!

PRIJSINDICATIE
€1250,- vrij van BTW exclusief reiskosten, op basis van 250 leerlingen.

LOCATIE
Een sporthal, op het schoolplein of op een groot grasveld. Het ook mogelijk om een oefencircuit verspreid in en om de school aan te leggen. De uiteindelijke voorstelling met wel plaatshebben in een grote ruimte.

ORGANISATIE VAN DE SCHOOL
Per 10 kinderen 1 hulpouder/begeleider/juf/meester/stagiair, en de oefen en optreedlocatie. En misschien een broodje en een kopje koffie voor de Circusdocenten.Verder regelt Circus Nevermind álles!

Over onze

Circusweek

Geschikt als: Jubileumweek, zomerkamp

De hele week ondergedompeld zijn in het circus? Circus Nevermind organiseert voor uw feestweek ook een volledig circusprogramma. De invulling van deze Circusweek bespreken we natuurlijk graag vooraf met uw organisatie.

Een feestweek kan er als volgt (globaal) uitzien:

MAANDAG
Starten we met een Openingsshow voor de hele school. Hierin komen de verschillende onderdelen aan bod. Daarna gaan alle kinderen aan de slag met het circus materiaal en ontdekken ze in korte tijd al hun talenten.

DINSDAG & WOENSDAG
Op deze dagen gaan we dieper op de talenten van de kinderen in en dagen we ze uit om de vetste trucs te leren.

DONDERDAG
Met alle artiesten maken we de acts voor de grote eindshow.

VRIJDAG
Doen we met zijn alle een generale repetitie. Nou wordt het spannend! Daarna schitteren alle kinderen op het podium met hun Talenten.

Voor deze week komen wij graag bij u op school langs om het programma helemaal op maat te maken.

Over onze

Acts en voorstellingen

Geschikt als: Aankleding van voorstellingen, straattheater en gave evenementen.

Voor diverse evenementen stellen we een programma op maat samen. Losse acts of hele voorstellingen, we spelen op verschillende evenementen en combineren onze voorstellingen ook vaak met een circus speelplaats. Zodat het publiek ook kan ervaren welke talenten zij bezitten om circusartiest te worden!

Te denken valt aan: Open monumentendagen, kaarsjesavond, voorstellingen van opera en operette, verenigingen presentaties, cultuurpresentaties.

PRIJS
Al onze voorstelling worden op maat gemaakt, dus prijzen zijn op aanvraag.

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.