Kom ook op

Circusles

Locatie: CKC Zoetermeer

Een nieuw avontuur

Spannend he, zo’n zoektocht naar een fijne vrijetijdsbesteding voor je kind. Waar moet je nou voor kiezen? Een sport? Iets artistieks? Iets waar je kind vrienden maakt? Moet je kind er talent voor hebben? Moet het gewoon leuk zijn? Zoveel mogelijkheden. En waar doe je nou goed aan?

Misschien kan het wel allemaal tegelijk! Circus Nevermind biedt gave sportieve, artistieke en sociale circusactiviteiten aan kinderen en jongeren. We nemen tijdens onze lessen en workshops de kinderen mee op een avontuurlijke zoektocht naar hun eigen unieke talenten.

En jullie, de ouders, mogen er als hun eigen publiek van genieten! Lijkt het jullie wat? Kom gezellig bij ons langs voor een eerste kennismakingsles. Gewoon gratis.

Onze Circuslessen

Interesse? Neem contact op met saskia@circusnevermind.nl

Maandag

18.00 – 19.30 uur
Specialisatie Evenwicht
8-18 jaar
Quinten

19.30 – 22.00 uur
Vrij trainen voor Tieners en Volwassenen

Dinsdag

15.45 – 17.00 uur
(wachtlijst)
Kindercircus
6-9 jaar
Saskia

17.00 – 18.15 uur
Jeugdcircus
9-12 jaar
Saskia

18.30 – 20.00 uur
Specialisatie Podium
9 – 18 jaar
Quinten en Kelly

Woensdag

13.30 – 14.30 uur
(wachtlijst)

Kleutercircus
4-6 jaar
Saskia en Quinten

14.45 – 16.00 uur
(wachtlijst)
Kindercircus
6-9 jaar
Saskia en Quinten

16.00 – 17.15 uur (wachtlijst)
Jeugdcircus
9-12 jaar
Saskia en Quinten

17.30 – 18.45 uur
Tienercircus
12–15 jaar
Saskia en Quinten

18.45 – 20.00 uur
Jongvolwassencircus
15+ jaar
Saskia en Quinten

Donderdag

16.00 – 17.30 uur
Specialisatie Luchtwerk
9-18 jaar (beginner)
Kelly

17.30 – 19.00 uur
Specialisatie Luchtwerk
9-18 jaar (ervaren)
Kelly

Vrijdag

18.30 – 20.00 uur
Specialisatie Acrobatiek
8-18 jaar
Saskia en Kyra afgewisseld

Zaterdag

08.45 – 10.00 uur
Kindercircus
6-9 jaar
Quinten

10.00 – 11.15 uur (wachtlijst)
Jeugcircus
9-12 jaar
Quinten

12.00 – 16.00 uur
Kinderfeestjes
vanaf 6 jaar

MEER UITLEG OVER ONS

Lesaanbod

Kan uw kleuter thuis niet stilzitten? Hangt je kind het liefst de hele dag op zijn of haar kop?Tijdens de kleutercircus lessen worden spelsituaties aangeboden die passend zijn bij de sociale, motorische en creatieve belevingswereld van het jonge kind.

Klim jij altijd bovenop je papa of mama? Hang je op zijn kop op de bank? Ben jij super stoer of een beetje gek? Kom dan gave kunstjes doen bij het circus! Klimmen, springen, rollen, dansen, lachen en toveren doen we met zijn allen. Doe je mee?

Kinderen vanaf 6 jaar zijn al best handig op zowel sociaal, motorisch en creatief gebied. Tijdens deze lessen worden de kinderen uitgedaagd om hun vaardigheden te versterken. En te ontdekken waar ze écht heel goed in zijn. De nadruk ligt hier op het versterken van het eigen zelfbeeld door in kleine stappen te ontdekken wie je bent en wat je allemaal kan.

Weet jij al waar je goed in bent? Klim jij zo in een lantaarnpaal of sta je op je handen? Balanceer jij het langste op één been of vang jij alle ballen op? Of weet je het nog niet? Kom gave trucs doen bij het circus en voor je het weet ben jij een echte circusartiest!

De sociale ontwikkelingsbehoefte van de (bijna) tieners wordt ingezet om in een sociaal veilige groep tot gave trucs te komen en acts te maken. Er ligt veel nadruk op groepsvorming. Zo zorgen we in vertrouwen in elkaar en in zichzelf.

Ontdek je talenten in een gave en gezellige groep! Samen met jongeren van je eigen leeftijd leer je verschillende circustechnieken. En leer je hoe je vol zelfvertrouwen voor publiek kunt staan en je vetste trucs kunt showen.

De sociale ontwikkelingsbehoefte van tieners wordt ingezet om in een sociaal veilige groep tot gave trucs te komen en acts te maken. Er ligt veel nadruk op groepsvorming. Zo zorgen we in vertrouwen in elkaar en in zichzelf.

Ontdek je talenten in een gave en gezellige groep! Samen met jongeren van je eigen leeftijd leer je verschillende circustechnieken. En leer je hoe je vol zelfvertrouwen voor publiek kunt staan en je vetste trucs kunt showen.

Is uw kind verslaafd aan het circus? Kan hij of zij al super gave trucs en is één keer per week oefenen niet genoeg? En is hij of zij écht toe aan dat beetje extra? Laat uw kind dan meedoen met de specialisatielessen. Hier krijgen de circustalenten anderhalf uur les van gespecialiseerde docenten en krijgen ze nét dat beetje extra uitdaging waar ze zo om staan te springen.

Ben jij na je les alweer klaar voor volgende week? En kan je eigenlijk niet meer wachten? Vraag dan aan je ouders of je 2, 3 of misschien wel 4 lessen mag volgen! Je kunt dan een hele les besteden aan jouw favoriete onderdelen. Kies uit: Luchtwerk, Evenwicht, acrobatiek (of volg ze allemaal!)

  • Specialisatie luchtwerk:
    Hier verdiepen de leerlingen zich in solo en duo trapeze, ringtrapeze, touw en tissu.
  • Specialisatie Evenwicht
    Hier verdiepen de leerlingen zich in ballopen, eenwielfietsen, rola bola, steltlopen en koorddansen.
  • Specialisatie acrobatiek
    Hier verdiepen de leerlingen zich in tumbling, flexibiliteit, mini trampoline, partneracrobatiek en piramides bouwen.

Dus ben je toe aan extra uitdaging? Bij de specialisatielessen ben je dan helemaal op je plaats, want je leert de vetste trucs!

Wanneer je kind niet kan wachten op het jaarlijkse optreden en altijd bezig is met nieuwe trucs leren, is het talentenprogramma misschien wel jullie ding. De kinderen in dit programma verdiepen zich in het artiestenleven door het volgen van de speciale podiumles en tijdens een zelf gekozen specialisatieles. Ook treden ze meerdere keren per jaar op op verschillende binnen- en buitenlocaties.

Geniet jij ook zo van optreden voor volle zalen? Ben jij ook zo trots als die gave truc gelukt is als de zenuwen door je lijf gieren? Volg dan ons talentenprogramma! Hieronder valt de podiumles, de les voor de grootste podiumbeesten. Daarnaast volg je ook minimaal 1 zelf gekozen specialisatieles in de week. En je treedt meerdere keren per jaar op met je zelfgemaakte groepsvoorstelling! Vet he?!

Voor tieners en volwassenen stelt Circus Nevermind de ruimte beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Al het materiaal is aanwezig, dus leef je uit!

Wel of geen circus tijdens de vakantie? Check hieronder het jaarrooster.

* Eerste les: maandag 28 augustus 2023
* Herfstvakantie: maandag 16 oktober t/m 22 oktober 2023
* Dinsdag 5 december 2023 geen les
* Kerstvakantie: zondag 24 december 2023 t/m 7 januari 2024
* Voorjaarsvakantie: maandag 19 februari t/m 25 februari 2024
* Goede Vrijdag en Pasen: 29 maart t/m 1 april 2024
* Koningsdag: 27 april 2024
* Meivakantie: maandag 29 april t/m 12 mei 2024
* Hemelvaart: donderdag 9 mei 2024
* Pinksteren: 19 mei en 20 mei 2024
* Zomervakantie: 8 juli t/m 1 september 2024

Contributie

Per jaar worden ongeveer 36 lessen gegeven. In de schoolvakanties (op de eerste zaterdag na) is er geen circusles. Volg je een tweede les dan krijg je op deze lessen 50% korting en maar liefst 70% korting op een derde les. Het lesgeld wordt afgeschreven via een doorlopende automatische incasso, in de maanden september, december, februari en april.

Wij accepteren ook de Zoetermeerpas. Ook via Stichting Leergeld kunnen leerlingen deelnemen aan de lessen. Zo kan iédereen meedoen!

 

Aantal lessen / soort les Contributie
Een les per week € 286 / jaar
Twee lessen per week € 429 / jaar
Drie lessen per week € 514 / jaar
Zoetermeerpas, 1 les per week € 216 van de pas + € 50 eigen bijdrage
Kleuters, 1 les per week € 228 / jaar
Kleuter met Zoetermeerpas € 208 van de pas, zonder eigen bijdrage
CONTACT

Zit je nog met een vraag of wil je even overleggen? Neem gerust contact op met saskia@circusnevermind.nl

Gratis proefles

Benieuwd naar een van onze lessen? Meld je aan voor een proefles. Gewoon gratis. Hoppa.

Inschrijven

Heb je je les gevonden? Super gaaf. Vul het inschrijfformulier in en je bent lid van het circus. Welkom.