Wij organiseren ook

Evenementen

Zowel op locatie als bij ons in het CKC

Bij onze evenementen

1

Werken we aan je

Zelfvertrouwen

2

Ontdek je jouw

Talenten

3

En heb je heel

Veel plezier!

Over onze

Circusspeelplaats

Geschikt voor: zomerfeestactiviteit, winkelcentrum, feestmarkt, festivals.

Bij diverse buitenevenementen zetten wij al jaren onze Circusspeelplaats neer. In deze open circuspiste kan iedereen op zoek naar zijn of haar verborgen talenten. Er kan geoefend worden met balletjes, doekjes, bordjes, diabolo’s, maar ook; koord dansen ballopen en éénwielfietsen. De circusdocenten bieden alle deelnemers uitdagende trucs en letten natuurlijk op de veiligheid.

IN HET KORT

  • Kinderen (en volwassenen!) kunnen in- en uitlopen bij deze circusactiviteit.
  • Dus goed in te zetten bij wisselende aantallen bezoekers.
  • Grote groepen kunnen tegelijkertijd aan de slag.
  • Is geschikt voor alle leeftijden!

Onze Circusspeelplaats is bijvoorbeeld in te zetten op: het schoolplein, tijdens buurtfeesten, in winkelcentra, tijdens allerlei soorten evenementen en open dagen. Ook wordt deze speelplaats vaak gecombineerd met een voorstelling of losse acts door onze eigen artiesten.

PRIJS

€ 600.00 voor een dagdeel exclusief reiskosten.

Genoemde prijzen zijn inclusief ons circusmateriaal, twee docenten, circuskleed en geluidsinstallatie. Omdat wij circusactiviteiten bieden aan kinderen en jongeren onder de 21 jaar zijn wij BTW-vrijgesteld!

Over onze

Acts en optredens

Geschikt voor: aankleding van voorstellingen, straattheater en gave evenementen.

Voor diverse evenementen stellen we een programma op maat samen. Losse acts of complete voorstellingen, we spelen op verschillende evenementen en combineren onze voorstellingen ook vaak met een circusspeelplaats. Zodat het publiek ook kan ervaren welke talenten zij bezitten om circusartiest te worden!

Te denken valt aan: open monumentendagen, kaarsjesavond, opera’s en operettes, presentaties van verenigingen en presentaties op cultureel gebied.

PRIJS
Al onze voorstellingen worden op maat gemaakt, dus prijzen zijn op aanvraag.